Oferim o modalitate simplă, convenabilă și sigură de aplăti în ratede la băncile partenere.

Cum să comandați serviciul și să organizați plata în rate

Pasul 1. Alegeți orice plan de găzduire partajată, server VPS, server dedicat sau orice serviciu oferit pe site-ul hostkoss.com/ua/

tariffs-hostkoss-com

Pasul 2. La checkout, introduceți numele domeniului (dacă doriți să cumpărați un domeniu. Dacă nu, atunci selectați opțiunea “I will use my domain and update its name server”) și faceți clic pe butonul. Verificați.

alege-domeniu-hostkoss-com

Pasul 3. Selectați ciclul de plată: plată pentru un an sau 2 ani, faceți clic pe. Pasul următor.

tarif-plan-settings-hostkoss-com

Pasul 4. Vizualizare și plată: În această secțiune, puteți introduce un cupon de reducere, dacă aveți unul. Faceți clic pe Checkout.

Vizualizați și plătiți pentru planul-tarif-hostkoss-com

Pasul 5. Pentru a plasa o comandă, introduceți datele dvs. și informațiile de plată. Faceți clic pe Completare comandă.

comandă completă-hostkoss-com

Pasul 6. Pe pagina de plată, selectați o bancă și numărul de plăți.

plată-pagină-select-hostkoss-com

Rate disponibile

Achiziție în rate de la monobancă

Valoarea minimă a achiziției este de 500 UAH. Plata în rate este disponibilă pentru toți deținătorii de carduri monobancare. Cumpărătorul nu plătește nicio taxă.

Restituiri

Dacă returnați serviciul, anularea ratelor este disponibilă în termen de 14 zile, cu excepția înregistrării domeniului.

Plată în rate de la Oschadbank

Plata în rate este un plan de plată în rate pentru clienții Oschadbank, deținătorii cardurilorMy CreditCard sauMORE. Acesta vă permite să plătiți online serviciul în rate de la 3 la 12 plăți. Suma minimă pentru ca metoda de plată să fie disponibilă pe pagină/widget este de 1500 UAH. Cumpărătorul nu plătește niciun comision.

Plătiți în rate de la A-Bank

Plata în rate – plan de plată în rate pentru clienții A-Bank. Vă permite să plătiți online bunurile în rate, în până la 12 plăți. Vă permite să vindeți un serviciu care costă de la 300 UAH. Cumpărătorul nu plătește nicio taxă. Valoarea minimă a achiziției este de 300 UAH. Plata în rate este disponibilă pentru toți deținătorii de carduri A-Bank.

Plan de rate de la OTP Bank

Plan de rate pentru deținătorii de carduri OTP Bank, care vă permite să împărțiți achiziția într-un număr convenabil de plăți.“Slice” este ca un împrumut, doar că mai bun – fără documente, decizii bancare și contracte. “Slices” funcționează prin intermediul aplicației. Este nevoie de doar 1 clic pentru a finaliza!

Valoarea minimă a achiziției este de 300 UAH. Plata în rate este disponibilă pentru deținătorii de carduri OTP Bank. Cumpărătorul trebuie doar să confirme planul de plată în rate în aplicația mobilă a băncii. Cumpărătorul nu plătește niciun comision.

Plan de rate de la Raiffeisen Bank

Planul de rate Raiffeisen Bank – plan de rate online pentru cardurile de credit Raiffeisen Bank (carduri de credit “100 de zile”, “Vreau un card”, “Fishback ” etc.). Suma minimă pentru rate este de 1500 UAH. Cumpărătorul poate plăti pentru serviciu în rate de 3, 6, 12. 24 de rate, în funcție de termenii și condițiile băncii.

Vă rugăm să rețineți: Taxa de eșalonare este percepută cumpărătorului în conformitate cu tarifele Raiffeisen Bank.

Plătiți în rate cu sportbank

Valoarea minimă a achiziției este de 1000 UAH. Plata în rate este disponibilă pentru toți deținătorii de carduri sportbank. Cumpărătorul trebuie doar să confirme planul de plată în rate în aplicația mobilă a băncii. Cumpărătorul nu plătește niciun comision.

Despre autor

Andrii Kostashchuk

Andrii are experiență în programarea în diverse limbaje pentru diferite platforme și sisteme. A petrecut mai mult de 8 ani în sfera internetului, lucrând cu diverse CMS-uri, cum ar fi: Opencart, Drupal, Joomla și, desigur, cel mai popular sistem de gestionare a conținutului WordPress.

Vezi toate articolele